Detalii
10 porții
20 minute
45 minute
10 pași
Ingrediente
1 kg biscuiti
500g zahar
250g unt
500g rahat colorat
25ml esenta de rom
150g fulgi de cocos
300ml lapte dulce
100g stafide
3 linguri cacao
Mod de preparare
- Se pun stafidele, esenta de rom cu o lingura de apa si le lasam sa se inmoaie;
- Se taie rahatul cubulete;
- Se maruntesc biscuitii;
- Se amesteca laptele si zaharul la foc mic intr-o cratita, pana cand acesta se topeste de tot;
- Se adauga untul si cele 3 linguri de cacao;
- Se ia siropul de pe foc, se adauga stafidele, romul si rahatul, apoi se amesteca bine;
- Se intinde o folie alimentara pe masa, iar deasupra se presoara fulgii de cocos;
- Se pune amestecul peste folie si se modeleaza manual in forma de salam;
- Intreaga folie cu amestecul rezultat se ruleaza si se leaga la capete;
- Se pune 2 ore la frigider, inainte sa se felieze si savura.
Pofta bună!
asdasdasdas
comentariu test